top of page

/ TEGYÜNK KÖZÖSEN A VÁLLALKOZÁSAINK
FEJLŐDÉSÉÉRT!

"Kitartás nélkül nincs változás!"

Ki vagyunk mi?
Közösen hatékonyabb!

/A KEZDEMÉNYEZÉSRŐL

Rólunk
Gábor.png
_edited.png
| Tóvaj Gábor
Genprofit Kft.
| Oláh Róbert
Multi Innovation Group Kft.

KIK VAGYUNK MI?

KÉT HORTI VÁLLALKOZÓ, AKIK ÚGY DÖNTÖTTEK, TENNI AKARNAK A TELEPÜLÉS GAZDASÁGI FEJLŐDÉSE ÉRDEKÉBEN. VISZONT, A KIEMELKEDŐ SIKEREKHEZ ENNÉL TÖBBEN KELLÜNK!

A korábbi posztjainkból bizonyára kiderült, hogy Hort fejlődésének egyik záloga, a vállalkozások és azok fejlesztése. Többen hisszük, hogy a vállalkozói közösség, természetesen a lakosság bevonásával, képes lehet gazdasági előnyökhöz juttatni Hortot. Ehhez több vállalkozóra van szükség a kommunikáció beindításához és a megvalósítás elindításához. Ezt a kezdeményezést már többen támogatják, vagy legalábbis szimpatizálnak vele. Az alap gondolat, hogy a jelenlegi támogatások mellett, akár párhuzamosan, de amennyire lehet politika mentesen, nemzetközi tapasztalatokat és lehetőségeket is felhasználva bevételeket generáljunk Hortnak. Ehhez a kapcsolati háló felhasználása, újak kiépítése adhat lehetőséget. Ehhez kérjük kezdeményezni és tenni hajlandó vállalkozásokat, elsősorban Hortról, hogy aki szeretne csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez,
támogatását kérjük jelezzék az előregisztrációval. Az adatokat bizalmasan, a GDPR szabályainak megfelelően kezeljük és tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki! Kezdjük meg közösen a felzárkózást, és legyen Hort a régió siker-story-ja a következő években, évtizedekben!

100%-ban ingyenes!
Közösen hatékonyabb!

/AZ ORSZÁGOS TAGSÁG ELŐNYEI

Előnyök
Külföldi
EU pályázatok
Magyar
EU pályázatok
Kapcsolati
hálózat
Saját
médiaközpont
Online, offline
megjelenés
Előregisztráció

/TETTREKÉSZ KÖZÖSSÉG | ORSZÁGOS

AHOL TALÁLKOZIK A CÉL
A MEGFELELŐ EMBEREKKEL!

Projekt csoportok

Szakmai fórum

Zárt chat rendszer

Privát és üzleti profil

bottom of page