top of page

/ TE BENNE VAGY?.
TÁMOGATÓI TAGSÁG

Nem csak vállalkozóknak!

Gyere, megmutatom!
Támogatói tagság_webre.png
Timi.png
Dóri.png
Oláh Róbert A Márkaépítő Tettrekész Közösség

/MIÉRT CSATLAKOZZAK?

Ez vár rád

A TETTREKÉSZ KÖZÖSSÉG FŐ CÉLJA, MAGYARORSZÁG

EGÉSZ TERÜLETÉRŐL ÖSSZEGYŰJTENI A KITARTÓ VÁLLALKOZÓKAT, AZ ERŐS CÉGEKET ÉS A REMEK SZAKEMBERKET, HOGY ITT MEGISMERJÉK EGYMÁST.

"Amikor megszületett A Márkaépítő ötlet, az első gondolatunk az volt vele, hogy a reklámügynöki tevékenységünket mutassuk be. A social követőbázisunk dinamikus növekedését látva, arra jutottunk, hogy remek volna egy tettrekész, elsőkörben online közösséget létrehozni, ahol témakörökre szétbontott, munkát keres-kínál csoportok, szakmai fórum, saját bemutatkozó profil, belső chat rendszer is elérhető a kapcsolatteremtésre és a mindenki számára szabad üzletelésre. Azonban ennél is többet akartunk nyújtani, ezért kitaláltuk, biztosítunk lehetőséget külsős oktatóknak, mentoroknak, hogy képzéseket, csoportokat, eseményeket és konzultációkat nyújtsanak a tagok számára az oldalon keresztül. Ehhez a regisztráció és az oldal fő funkciói mindenki számára legyenek ingyenesek, és kínáljon a tagoknak extra kedvezményeket, kuponokat, nyereményeket.

Mi ezt kínáljuk a csatlakozóknak."

Bemutatom nekd ezt is!

/MILYEN ELŐNYÖKKEL SZÁMOLJAK?

Előnyök

A TAGSÁG JAVASOLT, A TÁMOGATÁST KÖSZÖNJÜK!

Az ingyenes regisztráció követően a tagság létrejön, a fórum / csoportok / chat / saját profil létrehozása elérhetővé válik. Akik A Márkaépítő és a Tettrekész Közösség támogatás mellett döntenek, egy vagy akár kettő jelvényt is kapnak a nevük mellé az oldalon, és több kedvezményre, kuponra is jogosultak lesznek. Plusz részt vesznek a havi értékes nyeremény sorsolásokon!

Tettrekész Közösség A Márkaépítő
Gyakran ismételt kérdések.
Támogató tagsághoz.

/EZ MÉG KEVÉS, TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI?

Íme a teljes felépítés.
bottom of page