top of page
274712276_2966449440334131_540410058281307011_n.png

3D tervezés

Két mérnökünk készen áll megvalósítani azokat a 3D terveket, amelyek még csak fejben, vagy papíron léteznek. Legyen ez egy új dizájn, vagy meglévő alkatrész, akár törött alkatrész pótlása. A CAD modellek ezek után 3D nyomtathatók, vagy akár kereskedelmi forgalomba hozhatók.

Csapatunk készen áll a tervezésre

Bízd ránk terveidet

  • Mérnöki tervezés

  • Törött alkatrészek lemodellezése

  • Legkorszerűbb CAD szoftverek használata

  • Megtervezés virtuálisan és gyártásra készen

Különféle tárgyak, alkatrészek mérnöki precizitással

Megtervezzük az elképzelésed.

Amennyiben van egy vagy több ötleted egy tárgy, alkatrész, figura vagy bármi más, amit szeretnél 3 dimenzióban látni akár 3D nyomtatni, keress minket és mérnökeinkkel megoldjuk a feladatot számodra.

Felkészülten állunk rendelkezésedre.

Mérnökeink a legkorszerűbb CAD szoftverekkel felvértezve várják a kihívásokat, de az egyszerű feladatoktól sem zárkózunk el.

triangle-g8f71536b9_1280.png

Pótoljuk törött alkatrészedet.

Sérült alkatrész miatt használhatatlanná vált valamelyik eszközöd? Szedd össze a törött darabokat és amennyiben lehetséges rekonstruáljuk és 3D nyomtatjuk az alkatrészt. Az esetek nagy részében ezzel meghosszabbíthatjuk egy-egy drága eszköz vagy használati tárgy élettartamát.
A tervezéshez pontos méretekre, a törött darabra, rajzra és a beépítendő vagy fogadó felület információira is szükségünk van a minőségi munkához.

A 3D tervezés nem fénymásolás.

boats-g8ec833677_1920.jpg

A 3D modellek tervezése egy komplex feladat, mely egy-egy gondolatból, papírra vetett skiccből, vagy akár egész vagy törött minta alapján készül. A legegyszerűbb geometriához is be kell kapcsolni egy számítógépet, elindítani egy CAD szoftvert és mérnöki pontossággal, valamint hozzáértéssel meg kell alkotni a modellt.

Garantáltan profi tervezést kapsz.

Egy vagy több jól képzett mérnök dolgozik azon, hogy olyan 3D modell kerüljön ki a tervezés során, amelyet bárhol fel lehet használni. Gyártásban, használatban, vagy akár virtuális valóság alkalmazásokban.

Csapatunk készen áll a tervezésre

Dolgozzunk közösen!

Küld el a jelentkezésedet egy online, pár perc alatt kitölthető nyomtatványon keresztül és átbeszéljük a folytatást. (A jelentkezés elkötelezettséggel nem jár.)

Tóvaj Gábor 3dparade Oláh Róbert A Márkaépítő
1 perces kitöltés

Ha további információra van szükséged, lépj egyet vissza a bemutatóoldalra.

bottom of page