top of page
274712276_2966449440334131_540410058281307011_n.png

3D bérszkennelés

Három állványos és két kézi 3D szkennerrel nyújtunk megoldást azoknak a megrendelőinknek, akinek szüksége van egy már létező alkatrész 3D másolatára. A szkennelt modelleket tovább szerkesztve, felhasználhatjuk 3D nyomtatáshoz, vagy fájl formájában virtuális valósághoz.

Lásd meg egészében

Digitalizáljuk tárgyaid vagy minden mást

  • Bármilyen tárgy beolvasása

  • Élő emberek szkennelése

  • Protézisgyártásoz

  • Rekonstrukciókhoz, reprodukciókhoz

  • Digitalizált modellek

Szkennelés és digitalizálás

Egy meglévő tárgy sokszorosításán gondolkodsz?

Vagy van egy darabod, amit azért kell újra gyártani, mert elkopott? Van rá megoldás. A mérnöki tervezés kiegészítéseként, de önálló megoldásként is állunk rendelkezésre 3D szkennerekkel olyan modellek előállításához, amelyeket később 3D nyomtatással vagy más eljárással újra lehet gyártani.

Nem csak tárgyak szkennelésére.

Az emberi test egésze vagy egyes részeinek szkennelése is hasznos megoldás. Egészen az emlékként történő megvalósítástól a hasznos felhasználásig, mint például cipőgyártás, protézisgyártás.

triangle-g8f71536b9_1280.png

Megőrizzük az utókornak.

A 3D szkennelés azon túl, hogy tárgyakat digitalizál reprodukciós céllal, nagyon alkalmas egy-egy tárgy, múzeumi darab, autó, stb. teljes színes textúrával való megörökítésére.

Egy elkészült projekt, amely virtuális élményt nyújt.

boats-g8ec833677_1920.jpg

A beszkennelt modell körbe forgatható, nagyítható, kicsinyíthető, beilleszthető alkalmazásokba, akár számítógépes játékokba is. Illetve nem utolsó sorban a digitalizált modellekkel kereskedni is lehet.

Mérőszalag és tolómérő helyett.

A pontos szkennerek ismérve a kamerák felbontásában és használt technológiában rejlik. Egyik legjobb szkennerünk 0.018mm pontossággal digitalizál pár centiméteres tárgytól, egészen az egy méteres vagy azon túli tárgyakig. A szkennelt modell használható minőségellenőrzésre egy-egy gyártási folyamatban. Vagy akár csak mérésre, meglévő CAD modellel való összehasonlításra. Természetesen a mérési adatokat akár dokumentálhatjuk is és megőrizhetjük hosszabb távon.

Lásd meg egészében

Dolgozzunk közösen!

Küld el a jelentkezésedet egy online, pár perc alatt kitölthető nyomtatványon keresztül és átbeszéljük a folytatást. (A jelentkezés elkötelezettséggel nem jár.)

Tóvaj Gábor 3dparade Oláh Róbert A Márkaépítő
1 perces kitöltés

Ha további információra van szükséged, lépj egyet vissza a bemutatóoldalra.

bottom of page