top of page
274712276_2966449440334131_540410058281307011_n.png

3D bérnyomtatás

19 darab 3D nyomtatóval állunk rendelkezésre műanyagipari, fémipari, technológiai alkatrészek, illetve termékek előállítására. Kis szériák, prototípusok gyártása, akár egy darabtól is. Széles színválaszték, tökéletes felületi minőség (SLA nyomtatás), nagy méretek (maximum 500mm).

Álmodd meg és közösen megcsináljuk

Miben tud segíteni egy 3D bérgyártó?

  • Eltört, vagy már nem forgalmazott alkatrészek pótlása.

  • Egyedi ajándékok, prototípusok létrehozása, saját elképzelés, vagy tervező segítségével.

  • Tárgyak 3D szkennelése, saját vagy üzleti célra.

  • Termékek 3D nyomtatása, üzleti vagy saját felhasználásra.

Mi készen állunk a nyomtatásra

Nyomtatóink száma és technológia

19 darab 3D nyomtatóval állunk rendelkezésre műanyagipari, fémipari, technológiai alkatrészek, illetve termékek előállítására. Kis szériák, prototípusok gyártása, akár egy darabtól is.

Kézbe tarthatod elképzelésed.

Segítünk megvalósítani, hogy kézzelfoghatóvá váljanak elképzeléseid. Legyen az egy-egy figura, alkatrész, bármilyen tárgy, amit műanyagból, kompozit anyagból, fémből, de akár fából is tudunk 3D nyomtatni. Csak a képzelet és persze a szükséglet szab határt. Bonyolult geometriák, kis és nagy méret, kis szériák, nagyobb darabszámok, de egy-egy darab 3D nyomtatása sem akadály. Segítünk tanácsainkkal is, hogy minél inkább elégedett megrendelőnknek tudhassunk.

triangle-g8f71536b9_1280.png

Technológiák széles tárháza

Mindig a felhasználás jellegének megfelelően tudunk anyagot és technológiát ajánlani, amennyiben 3D nyomtatásról van szó. A legegyszerűbbtől az ipari megoldásokig. Legyen szó ajándéktárgyról vagy funkcionális alkatrészről, amelynek terhet kell viselni, hőállónak kell lennie, vagy ki kell bírnia, ha kémiai anyagban vagy üzemanyagban úszik, vagy azzal érintkezik, van rá megoldásunk.

Honnan szerezhetek 3D modellt a nyomtatáshoz?

boats-g8ec833677_1920.jpg

Sok ember szeretne manapság valamilyen 3D nyomtatott tárgyat tartani a kezében. Különleges érzés lehet, hogy egy tekercs anyagból, vagy pár milliliter folyékony anyagból vagy akár porból előállított tárgyat szemlélhetünk. A 3D nyomtatáshoz elengedhetetlen egy 3D modell, amely általában STL formátumú. Ezt elő tudjuk állítani tervezéssel, de rengeteg 3D modell elérhető online. Ezek nyomtatásához és árazásához, csak a modell letöltési helyét kell elküldeni nekünk és már indulhat is a 3D nyomtatás. Ilyen gyűjtőhely például a thingirverse.com oldal.

Különleges színek, még különlegesebb felületek.

Ajándék vagy dizájn tárgyak esetén nagyon széles szín és struktúra választékkal rendelkezünk.

Álmodd meg és közösen megcsináljuk

Dolgozzunk közösen!

Küld el a jelentkezésedet egy online, pár perc alatt kitölthető nyomtatványon keresztül és átbeszéljük a folytatást. (A jelentkezés elkötelezettséggel nem jár.)

Tóvaj Gábor 3dparade Oláh Róbert A Márkaépítő
1 perces kitöltés

Ha további információra van szükséged, lépj egyet vissza a bemutatóoldalra.

bottom of page