top of page

*Ha nem találsz megfelelő "Témát" a bejegyzésedhez >

Programozó

Nyilvános·1 Tagok

A csoportok tevékenységei: Elmúlt 30 nap


Új bejegyzések0

Új Tagok0

Névjegy

Csatlakozz szakemberként, egyéni vállalkozóként, cégként, kivitelezőnek / kivitelező keresőként! Találd meg a tökéletes jelöltet a feladatra, vagy jelentkezz te a kiírt munkára! Keress a "Témák" között, vagy kérj egy újat az oldal tetején "+ ÚJ TÉMA" gombbal, ha nem találod a megfelelőt, és írd ki a munkát! (Köszönjük, hogy segíted a munkánkat!) Jóváhagyásig válaszd az "Egyéb" témát. A munka leírásához mintát is biztosítunk a "Munkalap" fülön. Kivitelezőként jelentkezni hozzászólásban, vagy privát chat üzenetben is lehet. Az új munkáról, a kivitelezők jelentkezéséről, a weboldalon és e-mailben is küldünk értesítőt. Ha megvan a kivitelező, töröld a posztot! Köszönjük és eredményes közös munkát kívánunk mindenkinek! 🙂

A csoport szabályai


Kivitelezők

Keress a "Témák" között, vagy hozz létre újat, ha nem találod a megfelelőt. Projektre jelentkezni hozzászólásban, privát chat üzenetben lehet. Új projektről a weboldalon és e-mailben is értesítünk!

Kivitelezőt keresők

Keress a "Témák" között, vagy hozz létre újat, ha nem találod a megfelelőt. A projekt leírásához mintát is biztosítunk a "Projekt minta" fülön.A jelentkezőkről a weboldalon és e-mailben is értesítünk!

Projekt törlése

Ha megvan a kivitelező, töröld a posztot! Köszönjük és eredményes közös munkát kívánunk mindenkinek! 🙂

Tájékoztató

 • Nyilvános

  Bárki láthatja ezt a csoportot.

 • Visible

  Megjelenik az oldal látogatóinak.

 • 2021. november 4.

  Létrehozva

 • Oláh Tímea

  Létrehozta

bottom of page