top of page

/ 6 PONTOS
FACEBOOK ARCULAT
FRISSÍTŐ

"Kattints a siker gombra."

Hogyan működik?
Miből áll?
Robi_kép árnyékkal_3.png

/HOGYAN MŰKÖDIK?

Bemutató

A TETTREKÉSZ KÖZÖSSÉG FŐ CÉLJA, MAGYARORSZÁG

EGÉSZ TERÜLETÉRŐL ÖSSZEGYŰJTENI A KITARTÓ VÁLLALKOZÓKAT, AZ ERŐS CÉGEKET ÉS A REMEK SZAKEMBERKET, HOGY ITT MEGISMERJÉK EGYMÁST.

"Amikor megszületett A Márkaépítő ötlet, az első gondolatunk az volt vele, hogy a reklámügynöki tevékenységünket mutassuk be. A social követőbázisunk dinamikus növekedését látva, arra jutottunk, hogy remek volna egy tettrekész, elsőkörben online közösséget létrehozni, ahol témakörökre szétbontott, munkát keres-kínál csoportok, szakmai fórum, saját bemutatkozó profil, belső chat rendszer is elérhető a kapcsolatteremtésre és a mindenki számára szabad üzletelésre. Azonban ennél is többet akartunk nyújtani, ezért kitaláltuk, biztosítunk lehetőséget külsős oktatóknak, mentoroknak, hogy képzéseket, csoportokat, eseményeket és konzultációkat nyújtsanak a tagok számára az oldalon keresztül. Ehhez a regisztráció és az oldal fő funkciói mindenki számára legyenek ingyenesek. Mi ezt kínáljuk a csatlakozóknak."

Aktuális állapota.
Bemutatása.

/A 6 PONT

Előnyök
Videó
Image by LinkedIn Sales Solutions
Reels
Videó és kép
Image by Headway
Poszt
Marketingszöveg
Image by Sigmund
5 db

/AZ AKTUÁLIS EREDMÉNYEK?

Eredményeink
KÖVETŐ
Instagram (Fő)
11.7E+
HÁLÓZAT MÉRETE
Terület szerint (km2)
93.025
KAPCSOLATI ÉRTÉK
Árbevételek alapján (HUF)
▲~27 Mrd
TÉMAKÖR
Szakmai és munka (db)
300+
AKTÍV TAG
Tettrekész Közösség (Fő)
257

/MIRE JÓ A FÓRUM ÉS A CSOPORTOK?

Fórum csoporok
A fórum felépítése.

SZAKMAI FÓRUM

"A szakmai fórumban, bárki megoszthatja a többi taggal a szakmai tapasztalatát, vagy kérdést tehet fel a közösségnek a kategóriákon belül. A fórum célja, hogy a szakmai tudás hatékonyan cseréljen gazdát, ami egyben egy remek kapcsolatteremtő lehetőséget is biztosít a tagoknak. Az regisztráció után, a saját profilodban hozz létre egy bemutatkozót, hogy növeld a hitelességedet. Ingyenes reklámnak is jó lehetőség."

/HOGYAN TUDOK ITT FEJLŐDNI?

Fejlődés

/LEHET ITT PÉNZT iS KERESNI?

Pénzkeresés

IGEN LEHET! :)

Erre több lehetőséget is biztosítunk, ha a Fórumon belüli kapcsolatteremtésből születő üzlet, vagy a Csoportokban felajánlott munkák kivitelezésen kívül, más lehetőséget is szeretnél. Csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel hozzánk.

/A TAGSÁG ÉS TÁMOGATÁS KÖTELEZŐ?

Taság és támogatás

A TAGSÁG JAVASOLT, A TÁMOGATÁST KÖSZÖNJÜK!

Az ingyenes regisztráció követően a tagság létrejön, a fórum / csoportok / chat / saját profil létrehozása elérhetővé válik. A tagság nem jelent kötelező támogatói tagság előfizetés megrendelést. Mindenki szabadon dönthet, hogy ő szeretné támogatni a Tettrekész Közösség és tagjai növekedési céljait, vagy sem. Akik a támogatás mellett döntenek, egy vagy akár kettő jelvényt is kapnak a nevük mellé az oldalon, és több kedvezményre is jogosultak lesznek.

Web_profil adat borító (1).jpg
BŐVEBBEN
Gyakran ismételt kérdések.
JELVÉNYEK
Támogató tagsághoz.

/VAN AZ OLDALNAK GYENGESÉGE?

Gyengeségek
Copy of Robi_kép árnyékkal_1_edited.jpg
OLÁH RÓBERT
A Tettrekész Közösség alapítója

Minden weboldalnak megvannak a maga gyengeségei, ami alól mi sem képezünk kivételt és ezeket nem is rejtjük véka alá. Igen, folyamatosan van mit fejleszteni. Ezek közé tartozik az oldal betöltési sebessége és technikai hibái. Az oldalt aktívan felhasználó tagbázis kiépítéshez nélkülözhetetlen idő. (Ebben a jelenlegi tagok sokat segítenek. Köszönjük nekik!) A fórumban kategória, a csoportokba téma bővítés szükséges a jobb szűrés érdekében. Új oktatók, mentorok, oktatóanyag felkutatásához, és rendezvények szervezéséhez szükséges idő. Ezért mondhatjuk, hogy az oldal "Beta" üzemben működik. Ez viszont nincs negatív hatással az oldal által nyújtott előnyökre. Inkább a kényelmes és praktikus oldalhasználatra van hatással. Ehhez a megértést, türelmet, és a számos támogatást köszönjük! Mindenkinek sikeres kapcsolatteremtést és eredményes üzletkötést kívánok. - Közösen messzebb jutunk!

/KI CSATLAKOZHAT?

Szolgáltatások
Szakemberek
Leendő
vállalkozók
Egyéni
vállalkozók
Cégek
Egyesületek
Ingyenes regisztráció.
Tettrekész közösség

/HOGYAN CSATLAKOZHATOK?

299968202_591585205785200_6450851245748316354_n.jpg

01

Ingyenes

regisztráció

(Ajánlott)

299474566_3147430612237984_6896623267327800585_n.jpg

02

Saját profil

kitöltés

(Ajánlott)

299393058_3327501654196751_3619463839222928847_n.jpg

03

Támogató

tagság

(Nem kötelező)

Ingyenes regisztráció.
bottom of page