top of page

/ 3D TECHNOLÓGIA,
SZÁMOS ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉGGEL!

"Mert ami sík, az unalmas!"

Mi a célunk?
Közösen hatékonyabb!

/BEMUTATÓ

Bemutató
Gábor.png
_edited.png
| Tóvaj Gábor
3dparade
| Oláh Róbert
A Márkaépítő

CÉLUNK, HOGY A 3D TECHNOLÓGIA, A MAGYAR CÉGEK BELFÖLDI ÉS KÜLFÖLDI EREJÉT IS NÖVELJE. A 3D NYOMTATÁS ÉS SZKENNELÉS, OLYAN INNOVÁCIÓT HORDOZ, MELY HATÉKONYABBÁ TESZI A HAZAI FELDOLGOZÓIPART.

"A Márkaépítő és a 3dparade egy olyan közös úton indult el, mely segíti a 3D technológia széleskörű elterjedését a hazai vállalkozói szférában. Ehhez jelenleg is aktív gyártó cégeket, leendő vállalkozókat, és ambiciózus  értékesítőket egyaránt keresünk! A weboldalon keresztül, további segítséget nyújtunk minden érdeklődőnek. Legyen szó 3D nyomtató, szkenner, filament, bérgyártás tovább értékesítéséről, vagy új gépek beszerzéséről saját célú felhasználására, mi segíteni fogunk. Az oldalon ingyenes szakmai fórumot és 3D gyártót keresek csoportot is biztosítunk a Tettrekész Közösség tagjainak. A folyamatosan frissülő blogunkon keresztül, ötletekkel, gépfinanszírozási formákkal, pályázati lehetőségekkel, új 3D technológiák tesztelésével és bemutatásával is segítjük a közös munkát."

Közösen hatékonyabb!
A 3dparade-tól.

/A 3DPARADE EREDMÉNYEI

Eredményeink
ÜGYFÉL
(Cég)
121
3D NYOMTATÁS
Alkatrész (Db)
1.064
3D SZKENNELÉS
Alkatrész (db)
237
TAPASZTALAT
3D technológia (Év)
8+
OKTATÁS
3D technológia (óra)
523

/SIKEREK A 3D KÖZÖSSÉGBŐL

Sikere
Avatar 108
Tulajdonos
ANDRÁSI BENCE
"Megjött a tegnapi nap folyamán a 3D-s modell. Nagyon tetszik, minden rendben van vele, pontosan olyan mint amit elképzeltem! Köszönöm szépen!! Valószínű, hogy a közeljövőben szeretnék még jó pár különböző modellt is, mert már tudom hogy nálatok megvalósíthatom minden álmomat! Igaz ti vagytok az első 3D cég akivel kapcsolatba léptem, de meg merem kockáztatni hogy ti vagytok a legkorrektebbek, ezt teljes névvel merem állítani! Még egyszer köszönöm ezt a remek munkát és remélem mielőbb találkozunk újra!"
Ingyenes tagság.

/A 3DPARADE SZOLGÁLTATÁSAI

3dparade szolgáltatásai
Blog

/3D ÜZLETI HÍREK

/3D ÜZLETI LEHETŐSÉGEK

Üzleti lehtőségek
3D Nyomtató
értékesítés
3D Szkenner
értékesítés
3D Bérgyártatás
értékesítés
3D Oktatás
értékesítés
3D Filament
értékesítés
Tettrekész közösség

/3D TETTREKÉSZ KÖZÖSSÉG

AHOL TALÁLKOZIK A CÉL
A MEGFELELŐ EMBEREKKEL!

3D gyártás csoportok

3D szakmai fórum

Zárt chat rendszer

Saját bemutatkozó profil

bottom of page